Professional organizing voor bedrijven


Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang in van een ontspannen werknemer. Rust en overzicht op de werkplek of in de thuissituatie komt de productiviteit van medewerkers ten goede.

Als professional organizer ondersteun ik in het brengen van structuur en overzicht op het gebied van tijd, ruimte en financiën.  Ik kan uitkomst bieden bij onder andere:

Timemanagement: het helpen verlagen van de werkdruk door de methodiek Tijdsurfen. Ik laat medewerkers in teamverband kennis maken met deze heldere vorm van timemanagement. Tijdsurfen biedt concrete handvatten om mensen zelf de regie te laten houden over hun tijd zodat ze met voldoening en stressvrij hun werkdag doorkomen. 

Opruimcoaching: het helpen bij het aanbrengen van structuur en overzicht op de werkplek. Ik help om papieren en mail te organiseren, overzicht te creëren en prioriteiten te stellen. Hierdoor
wordt tijd, ruimte en middelen beter benut wat ten gunste zal zijn van de arbeidsvreugde en productiviteit.

Budgetcoaching: het helpen verlagen van de stress door medewerkers weer grip te laten krijgen op hun geld. Geldzorgen hebben een grote impact op mensen en hiermee ook op hun productiviteit. Ik help om inzicht te krijgen in de financiële situatie en om nieuwe vaardigheden aan te leren. Dit geeft rust waardoor de medewerker weer ruimte krijgt om zich te focussen op de dagelijkse werkzaamheden.