Timemanagement door Tijdsurfen

Tijd is schaars en zonder tijd is er niets. Misschien willen we daarom ook wel zoveel tegelijk.


Tijdsurfen voor meer rust

Als gelicentieerd Trainer Tijdsurfen ondersteun ik bij het managen van je tijd. Tijdsurfen is een heldere methode om goed met je tijd om te gaan. Het biedt zeven concrete aanwijzingen om de dingen te doen vanuit een natuurlijke vorm van aandacht.

De zeven aanwijzingen voor Tijdsurfen zijn:
1. doe één ding tegelijk en maak het af
2. sta stil bij wat je doet en aanvaard de handeling
3. schep witjes tussen je activiteiten
4. geef volle aandacht aan aankloppers
5. transformeer knagende ratten in witte schapen
6. observeer achtergrondprogramma's
7. kies spontaan wat je gaat doen

(zie ook: https://www.tijdsurfen.nl/de-methode/)

Het resultaat
Het resultaat is helder: je houdt zelf de regie over je tijd en komt met voldoening je dag door. Als bonus zal je rust in je hoofd ervaren: een rustige bovenkamer

Wat anderen zeggen over Tijdsurfen

Iris G. (coachee) 

" Ik ben van nature vrij chaotisch en met veel dingen tegelijk bezig. Door de speelse, creatieve benamingen van de methode Tijdsurfen, het brede scala aan ervaringen en kennis van Cindy en haar persoonlijke toespitsing heb ik grote stappen gezet op het gebied van ontspannen en tegelijkertijd doelgericht werken en leven zonder dat het zo voelt. Juist door de simpliciteit gaat het integreren van de methode in het dagelijks leven gemakkelijk. 

 Cindy is een zeer fijne, toegankelijke professional. Dat merk je aan haar kennis en kunde over dit onderwerp die zij onderstreept met leuke, alledaagse situaties en anekdotes, gemakkelijke oefeningen en een breed scala aan voorbeelden in meer werk-gerelateerde of professionele context. Cindy neemt je mee aan de hand;  zachtaardig en vanuit vertrouwen Ongedwongen haalt ze onzekerheden en laagjes weg en tegelijkertijd legt ze de bal helemaal bij jou. Hierdoor wordt je eigen verantwoordelijkheid en vaardigheid getraind en onder de loep genomen."